Vælg en side

Når du sammensætter en billedvæg, er det vigtigt at turde være kreativ og tænke ud af boksen. Det kan være fristende at vælge ensartede rammer til alle plakaterne, men ved at blande forskellige materialer og farver kan du skabe en mere interessant og personlig billedvæg.

Et godt tip er at vælge en neutral og simpel ramme til et farverigt motiv. Det giver kontrast og får motivet til at træde endnu mere frem. Omvendt kan en ramme i en spændende farve eller materiale give et mere afdæmpet motiv et pift og tilføje dybde til din billedvæg.

Vær modig og skab dynamik med forskellige rammer

Ligesom en god blanding af motiver kan skabe dynamik i en billedvæg, kan variation i størrelser og farver på rammerne også tilføje liv og personlighed. Vælg forskellige størrelser, materialer og farver på dine rammer for at skabe en unik og levende billedvæg.

Vågner du modet, kan du endda prøve at blande forskellige former på dine rammer. En rund ramme sammen med en firkantet eller oval kan skabe en spændende effekt på væggen.

Find inspiration i vores store udvalg af forskellige rammer

Hos os finder du et stort udvalg af forskellige rammetyper, som du kan lade dig inspirere af. Vælg mellem håndlavede trærammer fra Italien i både lys og mørk eg, eller farvede trærammer i et væld af farver som hvid, sort, rosa, rød og blå.

Vi har også et udvalg af rammer i messing og aluminium, så der er gode muligheder for at blande forskellige materialer og farver i din billedvæg. Gå på opdagelse og lad dig inspirere til at skabe en personlig og dynamisk billedvæg med forskellige rammer. Vi håber, du finder lige præcis de rammer, der passer perfekt til din stil og indretning. Happy decorating! #human touch

Tilføj et personligt touch med forskellige rammer

En billedvæg er ikke kun en måde at dekorere dit hjem på, det er også en måde at udtrykke din personlighed og stil på. Ved at vælge forskellige rammer til dine plakater, kan du tilføje et personligt touch og skabe en unik indretning.

Vælg rammer, der passer til din individuelle smag og stil. Tør at blande forskellige materialer og farver for at skabe noget helt særligt. En billedvæg med forskellige rammer er ikke kun en dekoration, det er et udtryk for dig og dit hjem. Så vær modig, vær kreativ og skab din egen unikke billedvæg med forskellige rammer.