Vælg en side

Når du skal bygge et bålsted, skal du bruge det rigtige materiale. Det mest almindelige materiale er marksten eller pigsten som ofte også kaldes. Derudover bør du kun bruge granit til at lave bålstedet, da flintesten kan sprænges af den høje varme.

Når du sætter stenene i gruset skal du bruge et vaterpas for at sikre dig, at de rager 6 cm op over afretningsgruset. Det gør du for at kunne få mest mulig effekt af bålstedet, når det brænder op.

Desuden skal du huske at passe godt på dig selv og dem omkring dig under byggeriet. Sørg altid for at bruge det rette udstyr og beskyttelsesudstyr, når du arbejder med bålsted.

På denne måde kan du sikre, at dit bålsted er trygt og godt bygget op. Læs altid vejledningen, der følger med materialet og sørg for at gøre det korrekt hver gang. Det er den bedste måde at være sikker på, at du får et godt resultat ud af dit bålsted.

Nyd dit bålsted og hold det sundt med korrekt vedligeholdelse. På denne måde kan du nyde godt af et sikkert, holdbart og hyggeligt bålsted i mange år fremover.

God fornøjelse!

Hvordan bygger man et sikkert bålsted?

For at opnå det største udbytte af dit bålsted og for at undgå skader, er der nogle simple regler du kan følge. Først skal du sørge for, at der er god afstand til træer og andre brændbare genstande.

Dernæst skal du bygge det højt nok for, at røgen har lov til at slippe ud. Det er også en god idé at have et gulv under bålet, hvilket vil gøre det nemmere for dig at holde orden i dit bålsted.

Derudover skal du sikre dig, at der er korrekte ventilationer. Dette indebærer åbninger eller udluftninger, der sikrer at ilt og røgen kan komme ud af bålstedet.

Til sidst skal du sørge for, at stedet er godt bevogtet. Det betyder, at du skal holde et vågent øje med flammen og sørge for, at der ikke kommer brændbare genstande ind i bålstedet.

Når du følger disse enkle retningslinjer kan du være sikker på, at du får det optimale udbytte af dit bålsted. Sørg for at bruge god tid til at bygge det korrekt og du vil kunne nyde glæden ved et hyggeligt og sikkert bålsted.

Husk altid at bruge det korrekte udstyr, og følg vejledningerne når du bygger dit bålsted. Det er den bedste måde at sikre, at du får et godt resultat ud af dit projekt.

Skal du bruge en bålgryde, ser her for at se det store udvalg af bålgryder!