Vælg en side

Hvis din lampeskærm er blevet snavset og grå, så kan du nemt rengøre den. Først skal du støve skærmen af med en mikrofiber-klud – evt. let fugtet. Når dette er gjort, kan du rense skærmen i en balje med lunt/varmt sæbevand. Nogle har held til at erstatte sæbevandet med lidt hvid eddike for at skabe et effektivt rengøringsmiddel.

Når du har skyllet og tørret dine lampeskærm, er det en god idé at beskytte den med et tyndt lag klar lak. Det hjælper med at hindre støv i at samles igen på glasoverfladen og sikrer et pænere renere udseende. Husk at bruge de rigtige rengøringsmidler til glas, så du ikke skader den nye finish. Det er også vigtigt at fjerne eventuelle rester af lak eller sæbevand fra rammen, da dette ellers kan skade materialet og give en dårlig finish.

Ved at følge disse trin, sikrer du, at din lampeskærm forbliver ren og klar i mange år! God rengøring!

Som et ekstra tip, så prøv at gøre dette en gang om måneden for at holde din lampeskærm i god stand. Det vil garantere, at du altid har den skinnende og pæne finish, som du ønsker.

Gå på opdagelse på lampeskærmen.dk og find ekstra gode priser på lampeskærme!

Hos lampeskærm.dk finder du stort udvalg af forskellige typer og designs, som passer til ethvert hjem eller kontor. Se dig om og find den perfekte skærm til dine behov – og glem ikke at få et ekstra godt tilbud, når du køber online. Det er enkelt og hurtigt – og bestillingen leveres lige til dit hjem! Gør rengøringen lettere med lampeskærm.dk!