Vælg en side

For at få det bedste resultat med din fliserens, anbefaler vi altid en grundig afrensning. Først skal du fjerne løv og andet snavs fra flisebelægningen med en kost. Herefter bruger du patio cleaneren til at sprøjte vand ud over fliserne. Det er vigtigt at sprøjte vandet ud jævnt, så du undgår stripede fliser. Patio cleaneren sørger for at løsne og skylle det meste af snavset væk.

Når fliserne er våde og rengjorte, kan du påføre algemidlet. Følg altid anvisningerne på produktet og lad midlet virke i den angivne tid. Herefter kan du skrubbe fliserne med en stiv kost for at sikre, at algerne bliver fjernet helt.

Når fliserne er rensede, skal de have lov til at tørre helt ud. Det kan tage op til et par dage, afhængigt af vejret. Når fliserne er helt tørre, anbefaler vi at imprægnere dem for at forsegle overfladen og mindske risikoen for fremtidig algevækst.

Hvis du ønsker et mere langvarigt og effektivt resultat, kan du også vælge at få professionel fliserens udført af eksperter som Dansk Fliserens ApS. Vi anvender avanceret teknologi og specialudviklede produkter for at sikre en grundig rensning af dine fliser, uden risiko for beskadigelse.

Vi håber, at denne guide har givet dig en grundlæggende forståelse af processen ved fliserens og hvordan du selv kan udføre det. Husk altid at følge sikkerhedsinstruktionerne på dine produkter og vær opmærksom på risikoen for at glide på våde fliser. God fornøjelse med din rendning af fliser og husk, at vi altid står klar til at hjælpe dig med professionel fliserens løsninger. For mere information og råd om pleje og vedligeholdelse af dine udendørs flisebelægninger, kan du kontakte os for en uforpligtende samtale. Vi glæder os til at høre fra dig!

Fortsæt med at passe dine fliser

Efter en veludført fliserens er det vigtigt at fortsætte med regelmæssig vedligeholdelse af dine fliser for at holde dem i optimal stand. Dette kan gøres ved at feje og børste dem regelmæssigt for at fjerne alger og andet snavs, der kan sætte sig fast på overfladen.

Det er også en god idé at huske på forebyggelse af algevækst ved at sørge for, at der er god luftcirkulation omkring dine fliser og undgå stillestående vand. Du kan også anvende en særlig imprægnering til dine fliser, der vil hjælpe med at holde dem beskyttet mod algevækst.